Spuitwerk en spuitpleister werkzaamheden

Uw plafond of muur als nieuw met spuitpleister
Wilt u weer een blinkend helder en schoon plafond? U kunt op een vakkundige en zeer professionele wijze uw plafond laten spuiten.
Uw plafond weer als nieuw en kan het weer vele jaren mee. Uw vloer en muren worden afgeplakt. Alles is klaar binnen een dag.

Het opspuiten van plafondverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller “rollen”. Het “rollen” laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt. Met name een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten. In een aantal gevallen zijn gestructureerde ondergronden zoals spack, glasweefsel, spachtelputz, ook goed te spuiten.

Onze gediplomeerde werkers fixen de klus meestal binnen één dag. ’s Morgens beginnen, ’s avond een nieuw prachting plafond!
Spuiten gaat sneller dan rollen en is daarom interessant voor renovatie projecten. Mits de juiste muurverf wordt gekozen kunnen naast kalk- en gipsondergronden ook beton, houtvezelplaten, hout, gipsplaten, metalstut, rauhfaserbehan enz enz worden gespoten. Spuiten is uitstekend geschikt om grotere oppevlakten zoals bedrijfshallen, werkplaatsen of opslagruimtes.