De winterschilder in regio Waalwijk, Tilburg of Den Bosch

Winterschilder
Met de R in de maand pakken we ons goed in en kruipen we thuis gezellig bij elkaar. Dumoulin schilderwerken staat ondertussen klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Daar knapt uw huis zichtbaar van op!

Wat is de winterschilder?
Nu de R weer in de maand zit, besteedt u extra zorg aan uzelf en aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daarbij. voor het schilderwerk binnen en buiten kunt u een beroep doen op de winterschilder. Dumoulin schilderwerken is al jaren een specialist in Waalwijk en omgeving een begrip gedurende de wintermaanden.

Van begin november tot half maart staat de winterschilder paraat om al het schilderwerk onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. of behoud juist de sfeer en uitstraling van uw huis. De winterschilder is er voor particulieren en verenigingen van eigenaren (vves). Vraag uw winterschilder de korting.

Binnen en buiten
De winterschilder staat klaar om binnen en buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakt hij ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die , wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis. Ook heeft hij speciale winter ververven die bijdragen aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding. U hebt er geen omkijken naar!

Korting
Wij geven korting. Dat kan een bedrag per dag zijn of een percentage van de aanneemsom. Hoe dan ook, wij hebben altijd een financieel aantrekkelijk aanbod voor u. Vraag ernaar. En profiteer van de Wintermaanden.

Onstaan van de winterschilder
De Winterschilder is ontstaan met de bedoeling om schilderwerk meer over de seizoenen te verspreiden. Over het algemeen is het bij schildersbedrijven in de winter wat rustiger, vandaar deze korting.

Profiteer van Winterschilder kortingen
In de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap.
Van begin november tot en met half maart kunt u in aanmerking komen voor de wintersubsidieregeling:

  • Particulieren: KORTING per man per dag
  • Bedrijven: KORTING per man per dag